Se vores anbefalinger til dit Smart Home

Crabby Wallet - L3 Læderpung - Genola

EAN nr: 
811216020474
| Producent: Crabby Gear |
Vare nr
91-104
229 kr.
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 16, afsendelse i dag (hverdage)
Crabby Wallet - L3 Læderpung - Genola er tilgængelig i intervaller af 1

GRATIS FRAGT OVER 599 DKK

TIL DIT NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED

HURTIG LEVERING

DAG TIL DAG LEVERING

30 DAGES FORTRYDELSESRET

GRATIS RETUR VED OMBYTNING

Om Crabby Wallet - L3 Læderpung - Genola

100% ægte læder

Flot læderpung fremstillet af ægte læder med et lodret beige stribet elastikbånd.

Genola er en flot kortholder i lys brun læder med flere smarte funktioner... Din mobiltelefon kan sidde i spænd mellem det lodrette bånd og pungen da elastikbåndet har gummi på indersiden. Det er ligeledes muligt at medbringe sin nøgle, der let kan skubbes ind under elastikbåndet. Gummigrebet gør, at nøglen vil blive siddende og ikke falde ud. Nøglen sidder endvidere fast med en aftagelig nøglesnor på pungen. Nøglen kan betjenes med en hånd hvilket gør tilgængeligheden og brugervenligheden super god. CrabbyGear's logo, den lille krabbe er stanset ned i læderet og det er med til at fuldende det stilfulde look... Nøgleringen, hvori nøglesnorene hægtes i, er fastgjort læderpungen med et lille stykke rødt polyester. Bemærk: Der medfølger én nøglesnor når du køber denne kreditkortholder. Da denne kortholder er lavet af 100% ægte læder, betyder det at den ikke er elastisk, som vi eksempelvis kender det fra V2 serien. Kortholderen er dog stadig designet til at kunne indeholde op til 10 kreditkort fordelt i de 3 lommer, samt din telefon og eventuelt nøgler.

Læderpung i minimalistisk design med maksimal nytte

Det lodrette elastikbånd med gummi på indersiden gør det muligt for dig at sætte din mobiltelefon ind under båndet og dermed samle alle dine dyrebare ting i én enhed. 2 ud af de 3 lommer i pungen er "Easy access pockets" til dine favoritkort. Genola kortholderen er klassisk, minimalistisk og perfekt til businessmanden og den bevidste forbruger der går højt op i kvalitet og materialer. Kortholderen passer perfekt ned i skjortelommen.

Størrelse

Udvendige dimensioner: 10,5cm x 5cm x 4,5mm (tykkelse) Vægt: 14 gram Lodret bånd: 2,5 cm bred Læs flere specifikationer i fanen "Yderligere information" ovenfor.

- "Indeholder alt du behøver og intet mere."

Klik her for flere informationer

Mere information
ProducentCrabby Gear
EAN811216020474
Producent Varenr.811216020474
FarveBrun og Beige
Materiale100% ægte læder
Produktvægt14 g
OBS3 lommer - 1 nøglesnor medfølger
Har du spørgsmål vedr. Crabby Wallet - L3 Læderpung - Genola? Skriv til os her