FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

10 gaveidéer til manden, der elsker at nørde smart home-produkter

10 gaveidéer til manden, der elsker at nørde smart home-produkter

Mangler du idéer til en gave til manden, der gerne vil tage hjemmets elektronik til det næste niveau? Og elsker han at nørde med smart home-produkter?

Så er du kommet det helt rette sted. Vi har samlet 10 gaveidéer til manden, der gerne vil være helt fremme i skoene, og som ikke længere kan nøjes med at styre hjemmets elektronik via en almindelig stikkontakt.

På Smart.dk er der noget at vælge imellem i alle prisklasser, så du kan glæde ham med lige det produkt, han mangler til sit smart home.

1. Orbit Key Finder – 219 kr.

Er manden, du mangler en gave til, typen, der ofte glemmer, hvor han lægger sine nøgler?

Så er Orbit Key Finder den oplagte gave til ham. Med Orbit Key kan han nemlig ved hjælp af bluetooth få sine nøgler til at udsende en hyletone på 90 dB inden for en radius af 30 meter. Han kan også få telefonen til at udsende lyd, hvis han har sine nøgler, og ikke sin telefon. Med Orbit-appen kan han desuden se nøglerne via GPS-lokation. Den kan også fungere som en form for tyverialarm.

2. Philips Hue Smart Plug - 229 kr.

Leder du efter en gave til manden, der ikke vil lade sig nøjes med at tænde og slukke lyset på den almindelige stikkontakt?

Så er Philips Hue Smag Plug med bluetooth-teknologi den perfekte gave til ham. Med den kan han med stemmen eller Phillips Hue-appen styre lyset og dermed forvandle alle lamper til intelligent lys, uanset om det er en Phillips Hue-pære eller ej. Den kan kombineres med en Philips Hue Bridge for at udnytte flere funktioner.

3. Google Chromecast, 3. generation - 349 kr.

Ejer manden ikke allerede en Google Chromecast, så er det på tide, at han føjer den til sin samling af smart home-produkter. Med en Google Chromecast version 3 forbundet til sit TV, kan han caste lige den TV- eller medietjeneste, han har lyst til, direkte på sit TV. På den måde kan han se eksempelvis HBO, Netflix og DR TV eller lytte til musik på Spotify, YouTube og Google Music, lige når han ønsker.

4. Google Nest Mini - 2. Gen (Nordisk udgave) - 449 kr.

En uundværlig del af et smart home-hjem er en stemmestyret assistent. Google Nest Mini er den mindste højtaler fra Google med indbygget Google Assistent med dansk tale. Han får altså her både en lille, men kraftfuld højtaler og en assistent til at styre f.eks. lyset, termostater, TV og lås. Den kan understøtte alle produkter, der er understøttet af Google Assistent. Minihøjtaleren har også storbroderen Google Home.

5. Click&Grow Smart Garden 3 - Starter Kit - 689 kr.

Skal du give en gave til en mand, der har grønne fingre og elsker at trylle i køkkenet, så er Click and Grow Smart Garden lige gaven for ham. Her kan han dyrke krydderurter, grøntsager, bær og blomster i pods med indbyggede sensorer, der er med til at sikre, at den lille køkkenhave får den helt rette mængde vand, ilt og næringsstoffer. Og det bedste af det hele er, at det er uden nogen former for pesticider, GMO eller andre skadelige stoffer.

6. Meater - Trådløs Stegetermometer - 695 kr.

Er det i stedet kødet, manden drømmer om at stege helt perfekt ved hjælp af smart home-teknologi, er det trådløse stegetermometer fra Meater guld værd. Gennem bluetooth-teknologi giver termometret direkte besked til hans smartphone, når kødet er helt perfekt stegt. Den kan bruges både i ovnen, på panden og grillen. Han kan endda holde øje med kødet via wifi fra supermarkedet eller på arbejdet.

7. Philips Hue Gaming Bundle - 2047 kr.

Er smart home-manden også en gamer, vil Philips Hue Gaming Bundle uden tvivl være et hit. Her får han alt det, han skal bruge for at få den perfekte gaming-oplevelse. Det fungerer også perfekt til at give ekstra dybde ved gode actionfilm på TV’et. Sættet fungerer ved, at den to meter lange LightStrip og lamper monteres bag skærmen på hans PC eller TV, så det skaber en helt ny oplevelse, når han spiller spil eller ser film. Lyset tilpasser sig nemlig det, han ser på skærmen.

8. Philips Hue E27 Farvet Starter Kit - 1788 kr.

Skal belysningen i hjemmet tages til det næste niveau, er Philips Hue Farvet Starter Kit lige det, smart home-manden mangler. Her får han alt det, han skal bruge for at komme i gang. Med Philips Hue-lyskilderne kan han vælge mellem hele 16 millioner farver, men den kan selvfølgelig også blot lyse med et almindeligt og justerbart hvidt lys. Sættet er med en trådløs fjernbetjening, men det hele kan også styres fra mobil eller tablet ved hjælp af den medfølgende Bridge.

9. Mobvoi TicWatch Pro - 1999 kr.

Manden, der nørder smart home-produkter, må også eje et smartur som Mobvoi TicWatch Pro. Her får han et hav af funktionaliteter, bl.a. sensorer, der kan måle alt fra puls til forbrændte kalorier. Han får også et 2-i-1-display, hvilket betyder, at han ved at skifte fra AMOLED-skærm til LCD-skærm kan forlænge batteritiden op til 30 dage. Smarturet er designet til at holde til lidt af hvert, og urremmen er lavet af ægte italiensk læder og på indersiden har den et hudvenligt silikonelag.

10. Xiaomi Mi Elektrisk Løbehjul 1S - 3590 kr.

Elektriske løbehjul er blevet meget populære, og det er derfor også en oplagt gaveidé til den teknologi-interesserede mand. Xiaomi Mi 1S er et af de elektriske løbehjul, der har de bedste anmeldelser. Den kan nå en topfart på 25 km/t, og rækkevidden er på 30 km, og det er designet til nemt at kunne foldes sammen og tage med i bil eller offentlig transport.

Vi håber, du har fået nogle gode idéer til gaver til manden, der elsker at nørde med smart home-produkter. Du kan læse meget mere om alle produkterne hos os på Smart.dk.