/maerker/shelly.html

Alarm & Sikkerhed

Alarm & Sikkerhed - Overvågning og Adgangskontrol

Hos smart.dk finder du et bredt udvalg af produkter inden for kategorien Alarm & Sikkerhed. Vi har alt, hvad du behøver for at sikre dit hjem mod indbrud, brand og andre uønskede hændelser.

Vores sortiment inkluderer både tyverialarmer, adgangskontrol, brandsikring og videoovervågning. Alle vores produkter er af høj kvalitet og er nemme at installere og betjene.

Med vores smart home security-løsninger kan du få en mere effektiv og intelligent sikkerhedsløsning til dit hjem. Vores produkter kan integreres med dit eksisterende smart home-system og giver dig mulighed for at overvåge dit hjem og modtage alarmer, når der sker noget uventet.

Vi tilbyder også en alarmcentral, som kan tilkobles dit alarmsystem. Alarmcentralen er bemandet døgnet rundt og vil straks kontakte dig eller dine nødkontakter, hvis der opstår en alarm.

Vores indbrudsalarm er en af vores mest populære produkter. Den er nem at installere og betjene og vil give dig en øget tryghed i dit hjem. Vi tilbyder også en bred vifte af tilbehør til vores alarmsystem, så du kan tilpasse det til dine behov.

Så uanset om du har brug for en simpel tyverialarm eller en mere avanceret sikkerhedsløsning, kan du finde det hos smart.dk. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og hurtig levering.Stigende orden

Varer 1-32 af 126

Page
pr. side
 1. Smart røgalarm - Smartlife
  299 kr.
 2. Alarmmærker - Flere modeller
  Fra 24 kr. Normalpris 29 kr.
 3. Xiaomi Mi Smart Home Hub
  218 kr.
 4. Aqara Motion Sensor
  135 kr.
  Udsolgt
 5. Aqara Vibrations Sensor
  133 kr.
  Udsolgt
 6. Xiaomi Mi Wireless Switch
  77 kr.
 7. Vandtæt Hus Sonoff IP66
  48 kr.
 8. Aqara Single Trådløs Kontakt
  153 kr.
 9. Aqara Vand Sensor
  159 kr.
  Udsolgt
 10. Xiaomi Mi Motion Sensor
  124 kr.
Stigende orden

Varer 1-32 af 126

Page
pr. side