Sensorer

Sensorer til Smart Home og IoT

I kategorien Sensorer finder du alt, hvad du har brug for til at automatisere og overvåge dit hjem på en smart måde. Smart Home teknologi er blevet mere og mere populær i de seneste år, og med IoT (Internet of Things) kan du nu tilslutte alle dine enheder til en central hub og styre dem fra din smartphone eller tablet.

Bevægelsessensorer er en af de mest populære sensorer til Smart Home automatisering, da de kan registrere bevægelse og udløse en række forskellige handlinger, såsom at tænde lys eller slukke for varmeapparater, når ingen er til stede i rummet. Temperatursensorer kan også være en god investering, da de kan hjælpe dig med at styre temperaturen i dit hjem mere præcist og dermed spare dig for penge på din energiregning.

Lysstyring er også en vigtig del af Smart Home teknologi, og med sensorer kan du automatisere dine lys, så de tænder og slukker efter behov. Det kan både give en øget sikkerhed, men også en mere praktisk anvendelse i hverdagen.

Overvågning er også en vigtig faktor i Smart Home teknologi, og med sensorer kan du nemt overvåge dit hjem og få besked, hvis der er noget unormalt i dit hjem. Det kan give dig en større tryghed i hverdagen, og du kan altid føle dig sikker, uanset om du er hjemme eller ej.Stigende orden

18 varer

pr. side
 1. Aqara Indendørs Klima Sensor
  149 kr.
 2. Smart røgalarm - Smartlife
  299 kr.
 3. Alarmmærker - Flere modeller
  Fra 24 kr. Normalpris 29 kr.
 4. Xiaomi Mi Vindue og Dør sensor
  116 kr.
 5. Aqara Dør- og Vindues Sensor
  139 kr.
 6. Aqara Motion Sensor
  135 kr.
  Udsolgt
 7. Aqara Vibrations Sensor
  133 kr.
  Udsolgt
 8. Xiaomi Mi Motion Sensor
  124 kr.
 9. Aqara Vand Sensor
  159 kr.
 10. FIBARO Flood Sensor - HomeKit
  539 kr.
 11. -47%
  Aeotec SmartThings - Motion Sensor
  Tilbudspris 142 kr. Normalpris 269 kr.
  Udsolgt
 12. Somfy Indendørs Motion Sensor
  528 kr.
 13. FIBARO CO Sensor - HomeKit
  769 kr.
Stigende orden

18 varer

pr. side