FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Sensorer

Sensorer til Smart Home og IoT

I kategorien Sensorer finder du alt, hvad du har brug for til at automatisere og overvåge dit hjem på en smart måde. Smart Home teknologi er blevet mere og mere populær i de seneste år, og med IoT (Internet of Things) kan du nu tilslutte alle dine enheder til en central hub og styre dem fra din smartphone eller tablet.

Bevægelsessensorer er en af de mest populære sensorer til Smart Home automatisering, da de kan registrere bevægelse og udløse en række forskellige handlinger, såsom at tænde lys eller slukke for varmeapparater, når ingen er til stede i rummet. Temperatursensorer kan også være en god investering, da de kan hjælpe dig med at styre temperaturen i dit hjem mere præcist og dermed spare dig for penge på din energiregning.

Lysstyring er også en vigtig del af Smart Home teknologi, og med sensorer kan du automatisere dine lys, så de tænder og slukker efter behov. Det kan både give en øget sikkerhed, men også en mere praktisk anvendelse i hverdagen.

Overvågning er også en vigtig faktor i Smart Home teknologi, og med sensorer kan du nemt overvåge dit hjem og få besked, hvis der er noget unormalt i dit hjem. Det kan give dig en større tryghed i hverdagen, og du kan altid føle dig sikker, uanset om du er hjemme eller ej.Stigende orden

16 varer

pr. side
 1. -34%
  Alarmmærker - Flere modeller
  Fra 19 kr. Normalpris 29 kr.
 2. Smart røgalarm - Smartlife
  299 kr.
 3. Aqara Motion Sensor
  135 kr.
  Udsolgt
 4. Aqara Vibrations Sensor
  133 kr.
  Udsolgt
 5. Aqara Vand Sensor
  159 kr.
  Udsolgt
 6. -50%
  FORÅRSUDSALG - Xiaomi Mi Motion Sensor
  Tilbudspris 62 kr. Normalpris 124 kr.
 7. FIBARO Flood Sensor - HomeKit
  539 kr.
 8. FIBARO CO Sensor - HomeKit
  769 kr.
Stigende orden

16 varer

pr. side