5
Hvad er NETATMO?

Hvad er NETATMO?

NETATMO er et fransk firma som er helt på forkant med alt hvad der hedder Smart home.
Firmaet specialisere sig i at gøre hjemmet lidt smartere og har en stort produktudvalg, der fortsætter med at vokse.
NETATMO produkter er kendt som produkter med meget høj kvalitet og lang levetid, deres produkter dækker blandt andet overvågning(både ude og inde), termostater, vejrstationer, brandalarmer, klimamålere og meget mere.

NETATMO WiFi vejrstation

En af de mest populære produktserier fra NETATMO. Med NETATMO vejrstationen kan du måle stortset alt for at give dig et komplet billedet af vejret i din have og inde i din bolig. produktet består at to dele, en indendørs måler og en udendørs måler. De kan vise dig temperatur, luftfugtighed, lufttryk, CO2(indendørs), støjniveauet.

Du kan endda tilføje flere sensorer indendørs hvis du har flere rum.

Hvis du ønsker at holde endnu mere styr på vejret udenfor kan du også tilføje en Regnmåler og en Vindmåler, Som kan kobles direkte op i din NETATMO app.

Du kan også ved hjælp af IFTTT få en notification hvis CO2 nivueaet bliver højt eller hvis det det regner over X antal mm.

NETATMO sikkerheds produkter

Der findes mange sikkerhedsprodukter fra NETATMO, Der er både Indendørs overvågningskameraer eller udendørs kameraer med indbygget spot. Alle produkterne køre selvfølgelig på WiFi.

Af udendørs kameraer er NETATMO presence en af de bedste på markedet, med sit smarte intelligente kameraer kan den kende forskel på om det er kendte ansigter eller ukendte ansigter, så den ved hvornår den skal notificere dig omkring det.
Den kan samtidig bruges som udendørslampe.

NETATMO Welcome er indendørs overvågningskamera som kan kende hvem der kommer ind af døren og kan give besked når dine børn kommer hjem fra skole eller fortælle dig om der er uvedkommende Hertil kan man købe en trådløs Sirene.

NETATMO smart røgalarm er en røgalarm med ekstrem lang batteritid på hele 10 år, samtidig kan du integrerer den med Philips hue og få lyset til at tænde på fuld knald hvis alarmen går. Alarmen kan kobles direkte på WiFi eller til apple homekit via bluetooth.

Spar op til 37% på varmen med smart termostater.

NETATMO smart termostater kan gøre dine varme i hjemmet intelligent. Du kan kontrollere varmen centralt fra din smartphone uanset om det er en Iphone eller en Android. Når du skifter termostaterne ud, derefter sættes den medfølgende bridge til. og derfra kan du sørge for at varmen slukker, eller skruer ned når du ikke er hjemme, eller når om du ønsker natsænkning. De kan også registrerer hvis dit vindue står åbent og slukke mens det står på.

Du kan tilføje op til 20 ekstra smart termostater på og derved få fuld kontrol, både ude og hjemme.