STORE NYHEDER FRA HILUX

Joyroom - JR BP560S Passive Stylus Pen White

EAN nr: 
6941237154644
| Producent: Joyroom |
Vare nr
IN-6421
46 kr.
Lagerstatus: 3 til 5 hverdage
Joyroom - JR BP560S Passive Stylus Pen White er tilgængelig i intervaller af 1

GRATIS FRAGT OVER 599 DKK

TIL DIT NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED

HURTIG LEVERING

DAG TIL DAG LEVERING

14 DAGES FORTRYDELSESRET

HVIS DU OMBESTEMMER DIG

Om Joyroom - JR BP560S Passive Stylus Pen White

  • Præcis og hurtig respons: Joyroom JR-BP560S styluspen garanterer en jævn betjening og lynhurtig respons, hvilket giver en optimal brugeroplevelse.
  • Behagelig brug og håndledssmerter: Med høj berøringsfølsomhed og en medfølgende handske kan du behageligt arbejde og undgå smerter i håndleddet.
  • Bred kompatibilitet og letvægtig: Joyroom styluspen er kompatibel med de fleste touch-enheder og er ekstremt letvægtig og behagelig at bruge.

Præcis og behagelig styluspen til tablets og smartphones

Skrivestylus pen for bedre præcision på din tablet eller smartphone

Nu kan du nemt skrive og tegne på din tablet eller telefon med Joyroom JR-BP560S passiv styluspen (hvid). Den garanterer en jævn betjening og lynhurtig respons. Kompatibel med de fleste touch-enheder, tilbyder den også en behagelig brugeroplevelse. Sættet inkluderer også en reservedel og en speciel handske, så du kan læne din hånd på tablet-skærmen når som helst.

Glidende og behagelig at arbejde med

Nu kan du behageligt tage noter, tegne på din tablet eller spille spil. Joyroom-stylusen har høj berøringsfølsomhed og giver dig mulighed for at arbejde gnidningsløst og behageligt. Glem forsinkelser og nyd præcisionen! Med den medfølgende handske kan du lægge din hånd på skærmen af din smartphone eller tablet uden at bekymre dig om at trykke på noget ved et uheld. Sig farvel til smerter i håndleddet!

Brugervenlighed

Produktet er ekstremt letvægtigt og behageligt at røre ved. Det passer perfekt i hånden til behagelig brug. Desuden kræver den passive stylus ikke opladning, Bluetooth-forbindelse eller brug af apps. Det betyder, at den altid kan være klar til brug! Produktet leveres også med en magnetisk beskyttelseshætte for at beskytte spidsen mod skader.

Specielt designet spids

Få den præcision, du har brug for, tag noter, fremhæv vigtige oplysninger i dokumenter, og tegn endda uden nogen hindring. Joyroom-stylusen har en specielt designet rund spids og kan styres i forskellige vinkler. En reservedel er også inkluderet - du kan nemt erstatte den, hvis det er nødvendigt.

Bred kompatibilitet

Glem alt om kompatibilitetsproblemer. Joyroom passiv stylus vil fungere perfekt med de fleste touch-enheder på markedet. Android-smartphones og tablets, iPhones, iPads - uanset hvilke enheder du bruger, kan du nu behageligt tegne, tage noter og meget mere!

Specifikationer:

- Mærke: Joyroom

- Model: JR-BP560S

- Farve: Hvid

- Stylustype: Passiv

- Materiale: ABS, aluminiumslegering, silikone

- Diameter: 9mm

- Længde: 178mm

- Kompatibilitet: Enheder med LED / OLED touchskærme

Klik her for flere informationer

Mere information
ProducentJoyroom
EAN6941237154644
Producent Varenr.6941237154644
Har du spørgsmål vedr. Joyroom - JR BP560S Passive Stylus Pen White? Skriv til os her