FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL
Nye Philips Hue Outdoor produkter 2019

Nye Philips Hue Outdoor produkter 2019

På CES messen i Las Vegas har Philips Hue offentliggjort 21 nye Hue outdoor produkter. Smart.dk har sendt to medarbejdere til Las Vegas for at se nærmere på de nye produkter og alverdens andre spænde nyheder som vil passe ind i vores sortiment.

Hvad Philips Hue angår, så vises de nye udendørs produktet frem på messen og de lanceres efterfølgende d. 4. februar. Det sig om 20 lamper fordelt på 4 nye serier, et par enkelte nye lamper i den gamle Calla serie og den længe ventede Philips Hue udendørs sensor.

De 4 nye serier hedder Fuzo, Impress, Econic og Welcome/Discover og jeg vil komme lidt ind på de forskellige serie og deres funktioner nedenfor.

Alle nedenstående produkter er til levering i februar - Selvfølgelig gratis og hurtig levering som altid.
Alle produkterne kan ses i vores store flotte showroom i Højbjerg ved Aarhus umiddelbart efter lancering d. 4. februar 2019.

Ganske kort oversigt:

Fuzo: Integreret LED modul, 1150 lumen, 2700K (White) og til 230V tilslutning.
Impress: Integreret LED modul, 1200 lumen, 16 millioner farver og hvide nuancer (White and Color Ambiance) til både 230V og lavvolt tilslutning.
Econic: Integreret LED modul, 1150 lumen, 16 millioner farver og hvide nuancer (White and Color Ambiance) til 230V tilslutning.
Welcome: Integreret LED modul, 2300 lumen, 2700K (White) til 230V tilslutning.
Discover: Integreret LED modul, 2300 lumen, 16 millioner farver og hvide nuancer (White and Color Ambiance) til 230V tilslutning.
Calla: Ny høj Philips Hue Calla bedlampe på 40 cm der kommer både som extension og base kit.

Et andet længe ventet produkt er en motion sensor til udendørs brug - Den kommer vi ind på sidst i dette indlæg.

Fuzo:

Først tager vi et kig på Philips Hue Fuzo som er en serie på 5 udendørs lamper fremstillet i sort pulverlakeret aluminium.
Der er 3 væglamper og 2 bedlamper - Alle Fuzo lamperne lyser som Lucca, Tuan og Turaco, kun hvidt (2700K) MEN, Fuzo kommer med integreret LED modul der yder 1150 lumen. Det vil sige du har 344 lumen mere end lamperne i Lucca, Tuar og Turaco serierne, som leveres med en normal Hue White E27 lyskilde på 806 lumen.
Ved at Philips Hue har designet lamperne med et integreret LED modul, i stedet for en stor "alm" lyskilde, gør at det har været muligt at designe nogle slanke og små lamper.
Priser fra: 599 (Gratis levering)

Impress:

Med den nye Philips Hue Impress udendørs serie skal du holde tungen lige i munden, denne serie kommer, som den eneste, i både en 230V tilslutning og som lavvolt der kan bruges sammen med Lily og Calla (Kun den lave bedlape).
Impress serien består af 6 varenumre, hvoraf to af dem er lavvolt lamper (Extension og Base Kit) du nemt selv kan installere og kombinere med Lily og Calla lamperne.
De resterende 4 lamper er således til 230V tilslutning og det er 2 væglamper og 2 bedlamper.
Fælles for alle 6 lamper er at de er fremstillet i flot sort aluminium og rigtig glas, samt kommer med integreret LED modul på 1200 lumen i WACA (White and Color Ambiance) som betyder du har alle 16 millioner farver og alle hvide nuancer.
Priser fra: 749 (Gratis levering)

Econic:

Igen en rigtig flot serie af udendørs lamper i denne Philips Hue Econic serie. Serien dækker over 5 lamper.
En flot væglampe som også sagtens kan monteres som loftlampe. De fire andre lamper har et "moderne retro design".
Fælles for alle fem lamper er integreret LED color modul der yder 1150 lumen og kan lyse i 16 millioner farver samt alle hvide nuancer.
Alle lamperne er til 230V tilslutning, og de er fremstillet i sort pulverlakeret aluminium og rigtig glas.
De to bedlamper måler hhv. 32 og 100 cm og væglanternen fås både som stående og hængende.
Priser fra: 999 (Gratis levering)

Welcome / Discover:

To nye undedørs projektørwe fra Philips Hue. Welcome modellen lyser 2300 lumen i 2700K og Discover i alle 16 millioner farver og hvide nuance, også 2300 lumen kan den præstere.
De er fremstillet i et robust design af alu og plast og forbruger kun 15W ved max lysstyrke.
Hue projektørerne er perfekte til oplysning af lidt større område, så som indgangsparti, carport osv.
Få det bedste ud af din Welcome / Discover projektør med en Philips Hue Outdoor Motion Sensor.
Pris: White 999 / Color 1149 (Gratis levering)

Calla:

Calla vil vi ikke komme så meget ind på her, men den lanceres i en høj bedlampe på 40 cm. Både som "startsæt" base kit og extension til udbygning af din allerede eksisterende lavvolts installation.
Pris: Basekit 1149 / Extension 899 (Gratis levering)

Philips Hue Outdoor Motion Sensor

Endelig det produkt mange har efterspurgt i lang tid. I et flot sort design lancere Philips Hue endelig deres undedørs sensor som virker med alle Hue produkter.
Den har længere og bedre rækkevidde end den indendørs model, og så er den IP54 godkendt så den kan sidde ude i regn og slud.
Få det maksimale ud af dine Hue undendørs lamper og lightstrip ved at sætte denne udendørs motion sensor trådløst op ved din hoveddør, ved din postkasse, ved din carport, inde i dit skur, eller et helt 5. sted.
Sensoren skrues fast for tyveri sikring og der medfølger både beslag for montering på flad væg, på hus hjørne eller i krog (Se billeder)
Pris: 399 (Gratis levering)

  1. Philips Hue Outdoor Motion Sensor
    Philips Hue Outdoor Motion Sensor
    Rating:
    0%
    Tilbudspris 359 kr. Normalpris 382 kr.

Alle ovenstående produkter er til levering i februar - Selvfølgelig gratis og hurtig levering som altid.
Alle produkterne kan ses i vores store flotte showroom i Højbjerg ved Aarhus umiddelbart efter lancering d. 4. februar 2019.

Philips Hue Outdoor Motion Sensor