/maerker/shelly.html

Smart.dk på CES

Vi leder altid efter de nyeste og smarteste produkter til vores kunder, og derfor dragede vi i starten af januar mod Las Vegas - og til verdens største forbruger-elektronikmesse.

CES messen er spredt udover hele det farverige Las Vegas, og hele hoteller bliver forvandlet til store messehaller hvor verdens største firmaer samles.

Temaerne ved dette års CES messe er smart homes, selvkørende biler og AI.

Smart home og AI er to ting som hænger urokkeligt sammen, om det handler om at forudsige dit varmeforbrug i de timer du er hjemme og som følge heraf, justere temperaturen på termostaten uden at du selv skal tage foretage dig noget, eller om det er overvågningskamera med ansigtsgenkendelse.

I denne artikel vil vi tage dig igennem nogle af de mest spændende produktnyheder

Amazon Alexa

Det første stop på vores tur var Amazon, her kunne man se alt det nye der kommer i Alexa og Echo universet. Amazon kommer bl.a. til at udvide deres stemmestyrede assistent, så det ikke kun er i hjemmet du kan bruge Amazon Echo.

Der er ligeledes produkter på vej på markedet, hvilke gør det muligt at bruge Alexa i sin bil, hvad end smart teknologien er indbygget i din telefon oplader eller i kameraet i dash camet.

Se alle vores Amazon produkter her
Amazon

Philips Hue Suiten

Smart.dk er en af nordens største online forhandlere af Philips Hue, og derfor var vi så heldige at blive inviteret op i deres suite på 37. etage. I suiten havde de fjernet alle møbler o.lign., og i stedet opsat et imponerende interaktiv showroom fyldt med Philips Hue produkter.

Her så vi først deres nye udendørslamper som blev lanceret i starten af 2019 og det var især outdoor lamperne med et farvet LED modul, og selvfølgelig deres nye outdoor motion sensor, der fremhævet.

Vi blev også gen-introduceret til Philips Hue Play og Sync hvor de lagde stor vægt på at de har arbejdet på at forbedre responstiden. Til sidst fik vi lige en lille snak med dem om de mange nye partnerskaber Philips Hue arbejder på, således Hue Sync i fremtiden vil kunne arbejde sammen med en bredere vifte af produkter.

Se alle vores produkter fra Philips Hue her
Philips Hue

LIFX fremviser nye produkter

LIFX er også en af de helt store spillere på markedet for smart belysning idet de adskiller sig betragteligt fra andre producenter.

I forhold til produktnyheder har LIFX snart noget klar som vi aldrig har set før. LIFX kommer med en lille E14 pære som har indbyggede digitale LEDer der gør at hver enkelt LED kan kontrolleres for sig selv. Du kan altså få toppen af pæren til at lyse én farve, og bunden af pæren til at lyse en helt anden farve.

Størrelsen på pæren bliver retrofit og vil derfor passe i de fleste lamper med en E14 fatning.

Et mindre kendt LIFX produkt er deres Tile Kit, og virksomheden har en vild opdatering i tankerne for det her produkt. Tile kittet bliver nemlig opdateret med en touch funktionalitet indbygget i panelerne. Funktionaliteten er faktisk allerede indbygget i de eksisterende tiles, det er bare ikke aktiveret. Aktiveringen af funktionen vil ske i løbet af 2019.

Se alle vores LIFX produkter her
LIFX

Netatmo udvikler ringklokke

Det velkendte franske firma Netatmo, er selvfølgelig også til stede på CES messen, hvor de fremviser produkter såsom deres radiatortermostater og deres overvågningskameraer med indbygget AI.

Deres helt store nyhed på årets messe er en smart ringeklokke. Ringeklokken kan køre fra 8-230V og kan derfor nemt skiftes ud med din gamle dørklokke. Det nye produkt har et indbygget AI kamera og kan derfor afgøre om det er et familiemedlem, en ven eller en ukendt person der ringer på din dør. Når ringeklokken ringer vil du få en push meddelelse på din telefon og du vil efterfølgende kunne se hvem der står foran din dør - hvad end du er hjemme eller ej. Videooptagelsen bliver optaget på et SD kort som sidder i enheden og kan altså også bruges til overvågning.

Se alle vores Netatmo produkter her
NETATMO