FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Transport

Løberhul - Elektriske cykler til personlig transport

Hos Smart.dk finder du et bredt udvalg af produkter til transport, så du kan komme nemt og bekvemt fra A til B. Vi har alt fra personlig transport til elektriske cykler, som gør det nemt at komme rundt i byen eller på længere ture.

Hvis du er på udkig efter en personlig transportløsning, har vi flere muligheder at vælge imellem. Du kan eksempelvis vælge en smart løbehjul, som er perfekt til korte ture i byen. Løbehjulet er nemt at folde sammen og tage med i bussen eller toget, og du undgår samtidig at skulle finde en parkeringsplads til din bil.

Hvis du derimod søger en mere miljøvenlig transportløsning, kan du overveje en elektrisk cykel. Vores udvalg af elektriske cykler er både stilfulde og praktiske, og du kan nemt komme rundt på længere ture uden at skulle bekymre dig om at blive træt.

Uanset hvilken transportløsning du vælger, kan du være sikker på, at du får en kvalitetsvare hos Smart.dk. Vi har altid fokus på at tilbyde vores kunder de bedste produkter til de bedste priser. Så tag et kig på vores udvalg af transportløsninger og find den, der passer bedst til dig.Stigende orden

4 varer

pr. side
 1. -38%
  FORÅRSUDSALG - Xiaomi Slange til Elektrisk Løbehjul - 8,5" dæk
  Tilbudspris 55 kr. Normalpris 89 kr.
 2. -18%
  SOMMERUDSALG - Xiaomi Mi - Trådløs luft kompressor
  Tilbudspris 382 kr. Normalpris 465 kr.
 3. Segway - Ninebot S
  2.449 kr.
  Udsolgt
Stigende orden

4 varer

pr. side