FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Trådløs mekanisk tastatur - Motospeed GK81 2.4G RGB

EAN nr: 
6953460581333
| Producent: Motospeed |
Vare nr
IN-0378
Tilbudspris 775 kr. Normalpris 778 kr.
Lagerstatus: Udsolgt

GRATIS FRAGT OVER 599 DKK

TIL DIT NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED

HURTIG LEVERING

DAG TIL DAG LEVERING

14 DAGES FORTRYDELSESRET

HVIS DU OMBESTEMMER DIG

Om Trådløs mekanisk tastatur - Motospeed GK81 2.4G RGB

 • Holdbar og slidstærk, den vil tjene dig godt i lang tid
 • Motospeed GK81 mekanisk gaming tastatur Motospeed GK81 gaming tastatur med røde switche vil tilfredsstille selv de mest krævende gamere.
 • Den er desuden udstyret med en praktisk knap til justering af lydstyrken
 • Holdbar og slidstærk, den vil tjene dig godt i lang...

  Motospeed GK81 mekanisk gaming tastatur

  Motospeed GK81 gaming tastatur med røde switche vil tilfredsstille selv de mest krævende gamere. Holdbar og slidstærk, den vil tjene dig godt i lang tid. Den er desuden udstyret med en praktisk knap til justering af lydstyrken. Tastaturet kan fungere både trådløst og kablet via et USB-kabel. RGB-baggrundsbelysningen giver den en unik spilkarakter.

  Motospeed GK81 gaming tastatur har mange fordele, der gør det til et godt valg for gamere. Det er holdbart og slidstærkt, så du kan stole på, at det vil tjene dig godt i lang tid. Derudover har det en praktisk knap til justering af lydstyrken, så du kan justere det, som du ønsker. Det kan fungere både trådløst og kablet via et USB-kabel, så du kan bruge det, som du foretrækker. RGB-baggrundsbelysningen giver det en unik spilkarakter.

  Hvad gør det unikt?

  Motospeed GK81 gaming tastatur er udstyret med 104 taster med røde OUTEMU-kontakter for komfortabel betjening og gameplay. De er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for skader. De er fingerspidsvenlige og lydhøre. Med Motospeed kan du være sikker på, at hvert tastetryk bliver korrekt registreret. Den farverige RGB-baggrundsbelysning er et blikfang og giver tastaturet en unik karakter. Du kan tilpasse det til din smag ved at vælge mellem 18 tilgængelige tilstande - bare tryk på den rigtige tastkombination. Med dynamisk eller monokrom baggrundsbelysning, kan du skabe det miljø, der passer bedst til dig.

  Klik her for flere informationer

  Mere information
  ProducentMotospeed
  EAN6953460581333
  Producent Varenr.6953460581333
  Har du spørgsmål vedr. Trådløs mekanisk tastatur - Motospeed GK81 2.4G RGB? Skriv til os her