FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

UGREEN - USB-C til 3,5mm AUX Mini Jack - Sort, 1m

EAN nr: 
6957303821921
| Producent: UGREEN |
Vare nr
IN-3462
Tilbudspris 53 kr. Normalpris 67 kr.
Lagerstatus: Udsolgt

GRATIS FRAGT OVER 599 DKK

TIL DIT NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED

HURTIG LEVERING

DAG TIL DAG LEVERING

14 DAGES FORTRYDELSESRET

HVIS DU OMBESTEMMER DIG

Om UGREEN - USB-C til 3,5mm AUX Mini Jack - Sort, 1m

 • Det kan bruges til at oprette forbindelse til mange enheder
 • Fordele USB-C UGREEN CM450-kablet til 3,5 mm AUX-ministik, 1m (sort) giver dig mulighed for at lytte til musik, mens du kører, hvilket giver Hi-Fi-lyd, der er meget tæt på originalen.
 • Materialerne, der anvendes i produktionen, sikrer holdbarhed og høj kvalitet transmission
 • Det kan bruges til at oprette forbindelse til mange enhederMaterialerne,...

  Fordele

  USB-C UGREEN CM450-kablet til 3,5 mm AUX-ministik, 1m (sort) giver dig mulighed for at lytte til musik, mens du kører, hvilket giver Hi-Fi-lyd, der er meget tæt på originalen. Det kan bruges til at oprette forbindelse til mange enheder. Materialerne, der anvendes i produktionen, sikrer holdbarhed og høj kvalitet transmission.

  Hvad gør det unikt

  Kablet kan bruges til at forbinde til flere enheder såsom iPad Pro, MacBook, hovedtelefoner, bilradio, højttaler, stereoanlæg, soundbar, smartphone, laptop, tablet eller forstærker. Enheden garanterer high-fidelity-lyd i forhold til originalen (24bit/96Khz). Den tilbudte Hi-Fi-standard er ansvarlig for den naturlige lyd af åbningerne - i overensstemmelse med skaberens idé. Selve kablet er placeret i et aluminiumshus og en nylonfletning, hvilket sikrer ekstrem holdbarhed.

  Konklusion

  USB-C UGREEN CM450-kablet til 3,5 mm AUX-ministik, 1m (sort) er et must-have produkt for alle, der ønsker at lytte til musik med høj kvalitet. Det kan bruges til at oprette forbindelse til mange enheder og giver Hi-Fi-lyd, der er meget tæt på originalen. Det er lavet af højkvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed, og det tilbyder en høj lydkvalitet. Dette produkt er et godt valg for alle, der ønsker at nyde en god musikoplevelse.

  Klik her for flere informationer

  Mere information
  ProducentUGREEN
  EAN6957303821921
  Producent Varenr.6957303821921
  Har du spørgsmål vedr. UGREEN - USB-C til 3,5mm AUX Mini Jack - Sort, 1m? Skriv til os her