Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat*

Smart Controllere

Smart Controllere - Effektiv styring af dit smart home

Hos Smart.dk finder du et bredt udvalg af smart controllere til dit hjem. Vi har alt, hvad du skal bruge til at automatisere dit hjem og gøre det mere intelligent. Med vores smart controllere kan du styre alt fra lys og varme til sikkerhed og underholdning med en enkelt enhed.

Vi har et stort udvalg af smart home produkter, der er designet til at gøre dit hjem mere automatiseret og effektivt. Vores smart controllere fungerer som en central enhed, der kan kommunikere med alle dine smart devices via internettet. Dette betyder, at du kan styre alt fra din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig.

Vores smart controllere er også designet til at være energieffektive, så du kan spare penge på din elregning. Med vores trådløse kontrol kan du tænde og slukke for lys og varme, når du ikke er hjemme, og dermed spare energi.

Vi har også smart controllere, der er designet til at forbedre din hjemmesikkerhed. Med vores remote control kan du overvåge dit hjem og modtage beskeder, når der sker noget mistænkeligt.

Vi er dedikerede til at tilbyde de nyeste og mest avancerede smart technology produkter til vores kunder. Besøg vores webshop og find de bedste smart controllere til dit hjem.Stigende orden

12 varer

pr. side
 1. Mini ZigBee Afbryder - 200W
  399 kr.
 2. ZigBee RGBCW Controller - 12/24V
  388 kr.
 3. ZigBee Triac Lysdæmper - 200W
  599 kr.
 4. Aqara Single Switch Modul T1
  199 kr.
  Udsolgt
 5. ZigBee Afbryder - 3 x 690W
  399 kr.
  Udsolgt
 6. Yeelight Bluetooth Fjernbetjening
  59 kr.
Stigende orden

12 varer

pr. side