STORE NYHEDER FRA HILUX

Tedee

Tedee - Nøglefri adgangskontrol til dit smart home

Tedee er en smart lås til dit hjem, der giver dig den ultimative sikkerhed og adgangskontrol. Med denne nøglefri lås kan du nemt og sikkert låse og låse op for dit hjem ved hjælp af Bluetooth eller WiFi, og du kan styre det hele via en app på din smartphone. Tedee er en integreret del af dit smart home, og den er designet til at gøre dit liv nemmere og mere bekvemt.

Tedee er en af de mest avancerede låse på markedet, og den er designet til at beskytte dit hjem mod indbrud og uønskede gæster. Med Tedee kan du nemt og hurtigt give adgang til dine venner og familie, eller du kan begrænse adgangen til visse personer, så du altid kan føle dig sikker og tryg i dit eget hjem.

Tedee er en lås, der er nem at installere og bruge, og den er kompatibel med de fleste smartphones og smart home-systemer. Så hvis du vil have den ultimative sikkerhed og adgangskontrol til dit hjem, så er Tedee den perfekte løsning for dig. Køb Tedee i dag på Smart.dk, og oplev den ultimative sikkerhed og bekvemmelighed i dit eget hjem.Stigende orden

1 vare

pr. side
  1. -25%
    Tedee bridge
    Tilbudspris 556 kr. Normalpris 739 kr.
    Udsolgt
Stigende orden

1 vare

pr. side