/maerker/shelly.html

Hus & Have

Hus & Have - Inspiration til dit hjem og have

Hos smart.dk finder du alt til dit hjem og have under kategorien Hus & Have. Vi har et stort udvalg af produkter til indretning af dit hjem, havearbejde og havedesign, samt husholdningsartikler.

Indretning af dit hjem er vigtigt for at skabe en hyggelig og personlig atmosfære. Vi har et bredt udvalg af boligtilbehør, møbler og dekoration, der kan hjælpe dig med at skabe lige præcis den stemning, du ønsker i dit hjem. Vores udvalg spænder fra klassisk til moderne og alt derimellem.

Til haven har vi et stort udvalg af haveudstyr og -redskaber, så du kan få styr på havearbejdet og gøre din have til en oase. Vi har også et bredt udvalg af planter og frø, så du kan dyrke din egen køkkenhave eller blomsterbed. Vores udvalg af havedesign er også et besøg værd, hvis du vil have inspiration til at skabe en smuk og harmonisk have.

Hos smart.dk går vi også op i husholdningsartikler, der kan gøre din hverdag lettere og mere praktisk. Vi har alt fra køkkenudstyr og rengøringsartikler til opbevaring og vaskemidler.

Så uanset om du vil indrette dit hjem, dyrke din have eller gøre din hverdag mere praktisk, så har vi alt til Hus & Have på smart.dk.Stigende orden

Varer 1-32 af 1225

Page
pr. side
 1. Philips Hue Smart Button
  299 kr.
  Udsolgt
 2. Philips Hue Smart Plug
  248 kr.
 3. Click&Grow Plant Pods - Grøntsager og Frugt
  Fra 79 kr. Normalpris 79 kr.
 4. Orbit Card V2 - Find din pung
  289 kr.
 5. Smart røgalarm - Smartlife
  299 kr.
 6. Orbit Key - Find dine nøgler
  Fra 219 kr.
 7. Alarmmærker - Flere modeller
  Fra 24 kr. Normalpris 29 kr.
 8. Aqara Smart Plug
  239 kr.
 9. Xiaomi Mi Smart Home Hub
  218 kr.
Stigende orden

Varer 1-32 af 1225

Page
pr. side