FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Bluetooth knapper

Bluetooth knapper - Trådløs tilslutning til smart home-enheder

Bluetooth knapper er en kategori, der rummer en række forskellige trådløse enheder og gadgets, som kan tilsluttes din fjernbetjening og gøre dit smart home endnu smartere. Med Bluetooth teknologi kan du styre dine enheder og gadgets på en mere effektiv og nem måde, og med Bluetooth knapper kan du tilføje endnu flere funktioner til dit hjem.

Hos smart.dk finder du et bredt udvalg af Bluetooth knapper og tilbehør, der kan hjælpe dig med at automatisere og styre dit hjem på en mere intelligent måde. Vores udvalg af Bluetooth knapper omfatter blandt andet fjernbetjeningsknapper, smart home-knapper og andre trådløse enheder, der kan tilsluttes til dit hjemmenetværk og gøre dit liv nemmere.

Uanset om du er på udkig efter en enkelt Bluetooth knap til at styre din musikafspiller eller en hel række knapper til at styre dit smart home, så finder du det hos os. Vi har et stort udvalg af Bluetooth knapper fra nogle af de førende producenter på markedet, og vores priser er altid konkurrencedygtige.

Så hvis du vil gøre dit smart home endnu smartere, så er Bluetooth knapper fra smart.dk det perfekte valg. Besøg vores webshop i dag og se vores store udvalg af trådløse enheder og gadgets.Stigende orden

4 varer

pr. side
 1. -20%
  SOMMERUDSALG - Orbit Stick-on - Track alle dine ting - Sort
  Tilbudspris 144 kr. Normalpris 179 kr.
 2. -22%
  Orbit Stick-on - Track alle dine ting - Sølv
  Tilbudspris 139 kr. Normalpris 179 kr.
 3. -16%
  FORÅRSUDSALG - Flic Hub + Flic Single
  Tilbudspris 839 kr. Normalpris 999 kr.
Stigende orden

4 varer

pr. side