Se alle vores uhyggelige gode tilbud her - hvis du tør?
5

Persondata & Cookies

Smart.dk bruger cookies. Cookies er små datafiler som gemmes på din computer og bruges til at få Smart.dk fungere. Cookies bruges ikke til at indsamle personlige oplysninger.
Når du besøger Smart.dk og logger ind eller handler, så gemmes der en cookie med oplysninger omkring den login-session, du er i gang med. Vi bruger først og fremmest cookies til at øge brugervenligheden på vores website.
Du kan undgå cookies eller slette cookies i indstillingerne på den browser du benytter.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at handle på nettet, uden cookies!

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af cookies, er du velkommen til at kontakte os.

Persondataforordningen / GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) er en EU-forordning, som har til formål at styrke og harmonisere beskyttelsen af personoplysninger i Den Europæiske Union (EU).
Denne forordning er med til at sikre rettigheder over egen data, opbevaring samt behandling.
Den dataansvarlige hos Smart.dk er Light Solutions ApS.
Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Light Solutions ApS via e-mail: [email protected]

Indsamling:

Alle oplysninger vi indsamler bruges udelukkende til det specifikke formål at levere din vare, besvare din forespørgsel, statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden samt nyhedsbrev (hvis du har tilmeldt dette).
Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke. Ingen oplysninger videregives eller sælges til tredjemand. Vi indsamler ingen former for personfølsomme oplysninger.
For at kunne levere din bestilling, indsamler vi følgende persondata:
Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse.

De oplysninger vi indsamler og analyserer på vores hjemmeside, omfatter din IP-adresse, login, e-mail adresse, browser type og version, operativsystem og platform, indkøbs historik, samt produkter du har kigget på eller søgt efter.
Vi opbevarer ikke dit password! Vi opbevarer kun en krypteret checksum.
Dette betyder at man ikke kan finde tilbage til dit password, hvilket er din sikkerhed for dit password.
Vi behandler eller opbevarer ikke oplysninger om kredit/betalingskort.
Betaling foregår via en sikret indløsningsaftale direkte imellem kunde og DIBS.

Opbevaring:

Persondata opbevares i op 5 år, af hensyn til bogføringsloven. Herefter slettes data automatisk.
Alle data opbevares på en krypteret server og behandling af data foregår altid krypteret.

Databehandlere:

Alle persondata opbevares og behandles i henhold til de Europæiske GDPR regler og gældende lovgivning om beskyttelse af persondata, samt kravene om databehandleraftaler.

Registreredes rettigheder:

Du har som registreret person følgende rettigheder:
  • Ret til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Ret til at få indsigt i sine personoplysninger (indsigtsret).
  • Ret til at få urigtige personoplysninger berigtiget (retten til berigtigelse).
  • Ret til at få sine personoplysninger slettet (retten til at blive glemt).
  • Ret til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Ret til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Ret til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet).