FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Aqara

Aqara - Smart hjemmeautomatisering og teknologi

Hos smart.dk har vi samlet alt til dit smart home under én kategori - Aqara. Med Aqara får du en verden af muligheder inden for home automation og smart devices. Med smart sensors kan du monitorere temperaturen i dit hjem, og med smart security kan du holde øje med, hvem der kommer og går. Smart lighting giver dig mulighed for at skabe den helt rette stemning i dit hjem, mens smart living gør hverdagen mere bekvem og effektiv.

Aqara er en del af den stadigt voksende trend inden for connected home, hvor teknologi og hjemmet smelter sammen. Med Aqara kan du styre og overvåge dit hjem fra din smartphone, uanset hvor du befinder dig.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af Aqara produkter. Fra smart sensors til smart lighting, har vi alt hvad du behøver for at skabe dit drømmehjem. Kombiner Aqara produkterne, og skab et hjem, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Så uanset om du er på udkig efter smart security eller smart lighting, er Aqara det perfekte valg til dit smart home. Køb dine Aqara produkter hos smart.dk i dag, og oplev den nye verden af smart living.Stigende orden

17 varer

pr. side
 1. Aqara Smart Plug
  239 kr.
 2. Aqara Motion Sensor
  135 kr.
  Udsolgt
 3. Aqara Vibrations Sensor
  133 kr.
  Udsolgt
 4. -4%
  OUTLET - Aqara Hub M2 - EU
  Tilbudspris 407 kr. Normalpris 426 kr.
 5. Aqara Vand Sensor
  159 kr.
  Udsolgt
 6. -5%
  OUTLET - Aqara Single Trådløs Kontakt
  Tilbudspris 146 kr. Normalpris 153 kr.
 7. Aqara Mini Kontakt
  137 kr.
  Udsolgt
 8. Aqara Cube
  140 kr.
 9. Aqara Hub E1
  229 kr.
 10. Aqara TVOC Luftkvalitets Måler
  369 kr.
 11. Aqara Presence Sensor FP2
  699 kr.
Stigende orden

17 varer

pr. side