FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Ombytning, returnering og refundering

Når du handler på Smart.dk har du 30 dages fortrydelsesret. dvs., at du har 30 dage til at meddele os, at du fortryder købet og vil returnere varen/varerne. Fortrydelsesretten løber fra dagen på modtagelse af varen.

Ved fortrydelse af købet skal du udfylde nedenstående formular, hvorefter varen skal sendes retur til os med en kopi af din faktura og en tydelig besked om at du ønsker at få pengene retur.

Pakken skal sendes til denne adresse:

  • Smart.dk ApS
  • Michael Drewsens Vej 12
  • 8270 Højbjerg

OBS: Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når vi har modtaget din returpakke vil vi, såfremt kravene til vores returpolitik er opfyldt kreditere købesummen. Beløbet krediteres til det betalingskort der blev brugt til at lægge ordren.

Smart.dks returpolitik

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Et godt råd?

Produktets originale emballage udgør i nogle tilfælde en betydelig del af varens værdi, så forsøg altid at bevare produktets originale emballage i tilfælde af en ombytning eller returnering af produktet. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan afprøves uden at ødelægge emballagen, gælder fortrydelsesretten selvfølgelig selvom emballagen er brudt. En god huskeregel: Ville du selv købe det produkt du sender retur? Er svaret nej, er der stor sandsynlighed for at vi heller ikke tager det retur.

Gem ALTID emballagen til at du er sikker på du vil beholde produktet.

Når du skal sende varen tilbage til os

Produktet skal sendes retur med alt tilhørende materiale. Dvs. produktet, ledning, emballage samt andet der måtte medfølge. Det er vigtigt at varen sendes tilbage i en forsvarlig og sikker indpakning og at du vedlægger en kopi af din faktura eller følgeseddel. Vil du fortryde købet er det vigtigt at vedlægge en seddel der fortæller at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, og at købesummen skal tilbagebetales.

OBS: Varer der returneres ufranco eller på efterkrav nægtes modtagelse.

Tilbagebetaling af købsbeløb

Hvis du fortryder dit køb og returnerer varen i samme stand og antal som ved modtagelse, får du det fulde købsbeløb tilbage. Det er tilladt afprøve varen uden at tage den i brug, ligesom ved handel i fysisk butik.

OBS: Ved værdiforringelse af varen fratrækkes dette inden tilbagebetaling af købsbeløbet. I dette tilfælde vil du modtage en mail fra os.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle de betalinger vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne for Smart.dks standard levering. Der refunderes ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform end standard leveringen.

Beløbet kan forventes tilbagebetalt senest 10 hverdage efter vi har modtaget din vare retur. Ved gennemgang af returprodukter, sammenlignes eksisterende produkter på Smart.dk ApS' varelager, hvor det vil blive afklaret om produktet har mistet værdi. Vi gennemfører tilbagebetalingen med det samme betalingsmiddel, du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur eller du har fremlagt gyldig dokumentation for at have returneret varen.

OBS: Ovenstående regler gælder også for varer afhentet i vores showroom i Højbjerg.

Formular til returnering/ombytning til anden vare

Ordre, faktura eller følgeseddel nr.:
Navn:
E-Mail:
Telefon:
Varenummer på produktet (produkterne) der skal behandles
Årsag til returnering/ombytning:


Besked


Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 3034 7000 eller på vores live chat, vi sidder klar online og ved telefonen mandag-torsdag fra 9.30-16.30 og fredag fra 9.30-14.30. Har du ikke tid til at kontakte os inden for nævnte tidsrum kan du skrive en mail til os på [email protected]. I så fald, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.