Spar minimum 15% på Philips Hue Security
5

Om Smart.dk

Når vi bliver kontaktet af smart home interesserede danskere, er det både fra dem der er på udkig efter deres første smart home enhed, men også fra dem der er på udkig efter deres 10. enhed. Søger du hjælp til at radiatortermostater der skal snakke sammen med Google Assistant? Er du på udkig efter hvilke muligheder der er for at få smart home belysning? Eller måske hvordan du kan låse døren uden brug af nøgle?

Opsætningen af et smart hjem kan være krævende, du synes måske du mangler en masse information om den lige netop den løsning du søger? Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe og vejlede vores kunder 5 dage om ugen.

Hvem møder du hos Smart.dk?

At sige vi er en flok nørder der bruger meget af vores tid på at læse og lære hvad vi kan om smart home produkter. Det lyder måske lidt som noget vi skal sige, men ikke desto mindre er det sandheden i vores tilfælde. Vi arbejder hver dag på at blive de bedste og klogeste inden for smart home produkter så vi kan give vores kunder den bedste service.

Holdet bag Smart.dk består af 9 passionerede mænd og kvinder som alle brænder for deres job. Stemmen du hører i telefonen når du ringer til os, er vores kundeservicemedarbejder Camilla, personerne der pakker din ordre er lagermedarbejderne Anders B og Mads, Sara laver vores flotte grafik, Mike er manden der sørger for at hjemmesiden fungerer som den skal, og det er Louise og Anders E der står for markedsføringen af hjemmesiden. Smart.dk ejes af Anders Ø og Stefan der udover det administrative laver alt det andet.

Hils på teamet bag Smart.dk her

 

  • Camilla Camilla Kundeservice
  • Anders B Anders B Lageransvarlig
  • Mads Mads Lagermedarbejder

 

  • Sara Sara Grafiker
  • Mike Mike Programmør
  • Anders E Anders E Marketing

 

 • Louise Louise Markedsføring
 • Stefan Stefan Medejer
 • Anders Anders Ø Medejer

På Smart.dk går vi ikke nødvendigvis efter at være de billigste, vi vil hellere være de bedste! Både når det gælder viden og vidensdeling om smart home produkter, men bestemt også når vi snakker kundeservice. Derfor kan du også både kontakte os på vores live chat, du kan sende en mail, ringe til os, eller du kan besøge os i vores showroom i Højbjerg i nærheden af Aarhus.

Det praktiske