FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Om Smart.dk

Om Smart.dk


Når vi bliver kontaktet af smart home interesserede danskere fra hele landet, er det både fra dem, der er på udkig efter deres første smart home enhed, men også fra dem, der er på udkig efter deres 10. enhed. Søger du hjælp til at radiatortermostater, der skal snakke sammen med Google Assistant? Er du på udkig efter hvilke muligheder der er for at få smart home belysning? Eller måske hvordan du kan låse døren uden brug af nøgle? Hos Smart.dk er vi stolte forhandlere af både Philips Hue, Netatmo, Google, Airthings, Danalock, Danfoss, Lifx, Xiaomi, Withings, Hilux og mange flere.

Smart.dk forhandler et kæmpe udvalg af smarte produkter, gadges og udstyr, der alle har til formål at gøre livet nemmere. Vores vision med Smart.dk er meget simpel. Vi går altid efter at forhandle produkter, der har til formål at gøre livet og hverdagen både smartere og nemmere.

Hos Smart.dk har vi altid et mål om at yde kundeservice og rådgivning på et højt niveau, tilbyde dag-til-dag levering, og samtidig kunne tilbyde nogle af markedets skarpeste priser på smart udstyr. Vores vigtigste opgave er at skabe et godt forhold til vores kunder, hvilket vi forsøger at skabe via god dialog og rådgivning. Vi ved, at der kan være mange spørgsmål i forbindelse med opsætningen af et smart hjem - både i opstartsfasen og undervejs, og det er hér vores fornemmeste opgave er at hjælpe vores kunder sikkert i land.

Hvem møder du hos Smart.dk?


Hele holdet bag Smart.dk er mildest talt en flok nørder, der bruger meget af vores tid på at læse og lære alt der er at vide, om smarte produkter. Det lyder måske lidt som noget vi skal sige, men ikke desto mindre er det sandheden i vores tilfælde. Vi arbejder hver eneste dag på at blive de bedste og klogeste inden for smart home produkter, så vi kan give vores kunder den bedste service. Vi brænder alle sammen for produktsortimentet, og har efterhånden både kontoret og vores private hjem fyldt godt op med smarte produkter. Vi kan simpelthen ikke få nok!

Smart.dk beskæftiger i alt 9 passionerede mænd og kvinder, som alle brænder for deres job. Stemmen du hører i telefonen når du ringer til os, er vores kundeservicemedarbejder Camilla, som både tager telefonen, svarer på chats samt besvarer kundehenvendelser via mail. På lageret har vi to dygtige lagermedarbejdere, Anders B og Mads, som hver dag sørger for, at ordrene kommer afsted hurtigst muligt. På kontoret sidder Sara, der står for alt det grafiske arbejde. Hun sidder sammen med Mike, som er vores programmør, der hver dag gør et kæmpe stykke arbejde i at sørge for, at hjemmesiden fungerer som den skal. Louise og Anders E står bag alt markedsføringen. Smart.dk ejes af Anders Ø og Stefan, der både står for diverse administrative og praktiske opgaver.

Hils på teamet bag Smart.dk her

  • Mads Mads Lagermedarbejder
  • Sara Sara Grafiker
  • Mike Mike Programmør
  • Louise Louise Markedsføring
  • Stefan Stefan Medejer
  • Anders Anders Ø Medejer

På Smart.dk går vi ikke kun efter at være de billigste - vi vil hellere være de bedste! Vi vil både være de bedste, når det gælder produktkendskab og god kundeservice. Ud over Smart.dk råder vi også over hjemmesiden LEDpaerer.dk som tilbyder alt i belysning såsom LED pærer, lamper, LED strips, smartbelysning, tilbehør og meget mere.

Det praktiske