Vi pakker og sender ordrer som normalt - Se forårsudsalget her
5

Om Smart.dk

Hos Smart.dk får du de rigtige produkter / gratis levering / altid god service

Hos Smart.dk er vores kunder, den gode service og kvaliteten af produkterne, grundstenene for vores forretning, og også det der skal hjælpe os til at videreføre vores vision og mission i Smart Home branchen.

Vores vision er at være de bedste inden for salg af Smart Home produkter, og inden for rådgivning i disse - og på den måde sikre os at vores kunder altid får produktet der passer bedst til deres behov. Vores mission er således at lede danskerne i retning af et smartere og mere intelligent hjem.

Årligt sender vi flere medarbejdere afsted til store internationale tech messer som eksempelvis Light & Building, IFA, CES osv., hvilket sikrer at vi altid ligger inde med teknisk viden og samtidig har de nyeste produkter på hylderne.

Hvem er vi?

Vi er en flok nørder som har fulgt udviklingen af produkterne i Smart Home branchen up-close, siden de første smart hjem produkter landede på det danske marked. Derudover er vi også søde, venlige og altid behjælpelige. Hvad end du leder efter dit næste smart produkt eller du har spørgsmål til et af dine eksisterende smart produkter, kan du altid fange os på telefon, mail eller chatten.

Smart.dk består af de to indehavere, Stefan og Anders, programmøren Mike, grafikeren Sara, lagermanden Alexander, Gitte i kundeservice, altmuligmanden Mads og vores marketingmedarbejder Louise Marie.