FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Philips Hue Perifo Sæt - 3 x Color Spot + 1 x Color Light Bar - Hvid - 271,5cm

EAN nr: 
8719514407824
| Producent: Philips Hue |
Vare nr
30-439
Tilbudspris 4.799 kr. Normalpris 5.099 kr.
Lagerstatus: 3-5 dages leveringstid
Philips Hue Perifo Sæt - 3 x Color Spot + 1 x Color Light Bar - Hvid - 271,5cm er tilgængelig i intervaller af 1

GRATIS FRAGT OVER 599 DKK

TIL DIT NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED

HURTIG LEVERING

DAG TIL DAG LEVERING

14 DAGES FORTRYDELSESRET

HVIS DU OMBESTEMMER DIG

Om Philips Hue Perifo Sæt - 3 x Color Spot + 1 x Color Light Bar - Hvid - 271,5cm

Philips Hue Perifo track lighting er et komplet, fleksibelt skinnesystem, der giver dig mulighed for at skræddersy din belysning på en måde, du ikke før har oplevet. Dette lysskinnesæt til loftet i hvid tilbyder dig det perfekte skinnesystem til at tilføje smuk, farverig stemningsbelysning til dit hjem. Det inkluderer tre cylinderspots, en aflang lysbjælke, en 1-meter skinne, en 1,5-meter skinne og en strømforsyningsenhed, der monteres mellem to skinner. Som den mest alsidige intelligente belysningsløsning hidtil giver Perifo dig mulighed for at skabe dit eget belysningsdesign ved at vælge layoutet af skinnesystemet og dets lyskilder. Med farvekompatible spots, pendler, lysskinner og meget mere kan du sammensætte præcis den kombination, der passer perfekt til dit hjem og skaber den helt rigtige stemning til alle dine daglige aktiviteter og behov. Du vælger blot, om du vil have skinnesystemet til loftet eller væggen, tilslutter til strøm, og klikker dine valgte lamper ind i skinnen. Det nemme klik-design giver dig mulighed for at tilføje flere og nye lamper undervejs, flytte rundt på dem og ændre layoutet, så det altid passer til dine ønsker og behov.

  • Perifo skinnebelysning ser ikke bare godt ud – du kan få den til at se ud, helt som du vil have det. Start med et sæt, og kombiner spotlights, pendler, light bars mv. for at oplyse dit hjem, som du vil.
  • Perifo skinnebelysning kan tilpasses fuldstændigt – selv efter det er installeret – takket være dets nemme påklikningsdesign. Tilføj flere lys, flyt dem rundt på skinnerne, eller udvid endda din skinnebelysning, når du vil.
  • Skråstil spots. Sænk eller hæv pendellamper. Drej gradient lysrør. Perifo lyskilder kan finjusteres til at skinne, hvor du vil.
  • Perifo skinnebelysning tilbyder både et lofts- og vægsæt, så du kan vælge præcis, hvordan du vil belyse dit hjem.
  • Farvelæg dit hjem med over 16 millioner farver, der omgående skaber den rette stemning til enhver lejlighed. Ved at trykke på en knap kan du skabe en festlig stemning til en fest, gøre din dagligstue til en biograf, forbedre din indretning af hjemmet med forskellige farvenuancer og meget mere.
  • Vælg mellem over 50.000 nuancer af varmt til køligt hvidt lys for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem til hver aktivitet og tid på dagen. Brug klart hvidt lys hver morgen for at starte dagen opmærksom og fuld af energi, eller brug aftenen til at koble af med en svag gylden glød.

Klik her for flere informationer

Mere information
ProducentPhilips Hue
EAN8719514407824
Producent Varenr.929003117601
FarveHvid
FAQProducentens FAQ side
Lysfarve16 mio. farver og Hvide nuancer 2000-6500K
Lumen3 x 510 , 1 x 2050
CRI/Ra90
DæmpbarJa - Via app
Forventet levetid25.000 timer
StørrelseL: 271,5 cm x B: 2,6 cm
TæthedsklasseIP20
MaterialeMetal;Syntetisk Materiale
UnderstøtterApple HomeKit, Google Assistant, Alexa
Har du spørgsmål vedr. Philips Hue Perifo Sæt - 3 x Color Spot + 1 x Color Light Bar - Hvid - 271,5cm? Skriv til os her