5

Sikkerhed

Se video
Philips Hue Security

Jo, Philips Hue er sjovt, det er spændende og det er anderledes - men belysningssystemet fra Philips Hue er meget mere end det! Med Philips Hue kan du automatisere hjemmets belysning med regler og rutiner for på den måde at øge sikkerheden i dit hjem, eller vise dig vej når du kommer hjem til en mørk indkørsel og et mørkt hus.

Slukker alt lys når du forlader hjemmet
Mulighederne med Philips Hue er mange, og på Smart.dk har vi et stort udvalg af, og ekspertise i Philips Hues produkter. Philips Hue er en personlig belysningsløsning der kan tilpasses dig og din familie og de behov I har. Vidste du eks. at du inde i Hue appen kan opsætte en regel om at hver gang du eller dine børn forlader hjemmet, så slukkes lyset i hele huset?
Som sikkerhedssystem til dit hjem
Philips Hue white lyskilder er perfekte til dig der gerne vil passe ekstra godt på dit hjem. Når dine white lyskilder er tilkoblet appen, via en Hue bridge, kan du opsætte regler og rutiner der hjælper dig med at beskytte dit hjem. Du kan bl.a. sætte husets belysning til at tænde og slukke på vilkårlige tidspunkter, eller du kan tilslutte en Hue motion sensor og sørge for at lyset tænder når nogen nærmer sig huset.
Philips Hue White Starter Kit - inkl. Gratis motion sensor
I det her Hue Starter Kit får du 1 Philips Hue Bridge, 1 Hue Dimming Switch, 3 Hue White E27 LED pærer, 1 gratis Hue Motion Sensor og diverse kabler og manualer. Du får kort sagt alt hvad du skal bruge for at installere Hue derhjemme.
Hvad skal du bruge for at komme i gang?

Hvad skal du bruge for at komme i gang?

Philips Hues univers er stort, det er fuld af muligheder og det kan næsten virke uoverskueligt at finde ud af hvor man skal begynde og hvor man skal slutte. Er du én af dem der endnu ikke har Hue derhjemme? Bare rolig, hvis du starter med at købe en Hue bridge og nogle lyskilder så er du allerede godt på vej.

Faldende orden

Varer 1-32 af 50

Page
pr. side
 1. Philips Hue White Starter Kit - E27 - BT
  Tilbudspris 637 kr. Normalpris 749 kr.
 2. Philips Hue Motion Sensor
  Tilbudspris 238 kr. Normalpris 299 kr.
 3. Philips Hue Outdoor Motion Sensor
  Tilbudspris 320 kr. Normalpris 399 kr.
 4. Philips Hue Econic Color Lanterne
  1.049 kr.
 5. Philips Hue Lily XL
  1.099 kr.
Vent venligst ...Se flere produkter
Faldende orden

Varer 1-32 af 50

Page
pr. side