FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

Trådløs Spilkontrol - Blå Bølge - NSW PXN-9607X

EAN nr: 
6948052902085
| Producent: PXN |
Vare nr
IN-1122
387 kr.
Lagerstatus: Udsolgt

GRATIS FRAGT OVER 599 DKK

TIL DIT NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED

HURTIG LEVERING

DAG TIL DAG LEVERING

14 DAGES FORTRYDELSESRET

HVIS DU OMBESTEMMER DIG

Om Trådløs Spilkontrol - Blå Bølge - NSW PXN-9607X

  • PXN-9607X spilcontroller er en funktionel og alsidig enhed, der er kompatibel med personlige computere og Nintendo Switch-konsollen
  • Den har mange nyttige funktioner som NFC-understøttelse, turbotilstand og et 6-akset gyroskop
  • Den trækker strøm fra et kraftigt batteri, der giver op til 20 timers brug på en enkelt opladning
  • PXN-9607X spilcontroller er en funktionel og alsidig enhed, der er...

    PXN-9607X spilcontroller er en funktionel og alsidig enhed, der er kompatibel med personlige computere og Nintendo Switch-konsollen. Den har mange nyttige funktioner som NFC-understøttelse, turbotilstand og et 6-akset gyroskop. Den trækker strøm fra et kraftigt batteri, der giver op til 20 timers brug på en enkelt opladning.

    Kompatibilitet:

    Gamepad'en er kompatibel med Windows 7/8/10 og Nintendo Switch-konsollen. Du kan tilslutte den til din pc via USB eller Bluetooth (kun Steam-spil), eller til din Nintendo Switch via Bluetooth, og nyde komfortabel, flydende kontrol.

    Funktioner:

    Gamepad'en har en række praktiske tilstande og løsninger. Wake-up-funktionen giver dig mulighed for at gendanne driften fra dvaletilstand med et tryk på en vilkårlig knap. Derudover har den også en Turbo-funktion, der giver dig mulighed for at øge hastigheden på dine input, og et 6-akset gyroskop, der giver dig mulighed for at styre din karakter med bevægelser.

    Hvad der gør det unikt:

    PXN-9607X spilcontroller er et unikt produkt, der kombinerer alsidighed og komfort. Det er kompatibelt med både personlige computere og Nintendo Switch-konsollen, og har mange nyttige funktioner, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dit spil. Det kraftige batteri giver dig op til 20 timers brug på en enkelt opladning, og det 6-akset gyroskop giver dig mulighed for at styre din karakter med bevægelser.

    Klik her for flere informationer

    Mere information
    ProducentPXN
    EAN6948052902085
    Producent Varenr.6948052902085
    Har du spørgsmål vedr. Trådløs Spilkontrol - Blå Bølge - NSW PXN-9607X? Skriv til os her