FORÅRS OUTLET - GØR EN GOD HANDEL

USB-C til USB 3.0 Adapter - Orange, Mcdodo OT-6550

EAN nr: 
6921002665506
| Producent: Mcdodo |
Vare nr
IN-4024
42 kr.
Lagerstatus: Udsolgt

GRATIS FRAGT OVER 599 DKK

TIL DIT NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED

HURTIG LEVERING

DAG TIL DAG LEVERING

14 DAGES FORTRYDELSESRET

HVIS DU OMBESTEMMER DIG

Om USB-C til USB 3.0 Adapter - Orange, Mcdodo OT-6550

  • Mcdodo OT-6550 er en praktisk USB-C / USB-A-adapter, der gør det nemt for dig at oplade dine enheder og overføre filer med hastigheder på op til 5 Gbps
  • Den skiller sig ud for sin brede kompatibilitet og er meget nem at bruge - den kræver ikke installation af yderligere drivere
  • Samtidig er den ekstremt let og kompakt - du kan altid have den med dig
  • Mcdodo OT-6550 er en praktisk USB-C / USB-A-adapter, der gør...

    Mcdodo OT-6550 er en praktisk USB-C / USB-A-adapter, der gør det nemt for dig at oplade dine enheder og overføre filer med hastigheder på op til 5 Gbps. Den skiller sig ud for sin brede kompatibilitet og er meget nem at bruge - den kræver ikke installation af yderligere drivere. Samtidig er den ekstremt let og kompakt - du kan altid have den med dig.

    Fordele

    Mcdodo OT-6550 har mange fordele. For det første er den kompatibel med de mest almindeligt anvendte enheder. USB-A-stikket giver dig mulighed for at tilslutte den til en computer, oplader eller powerbank. USB-C-porten giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone, harddisk, høretelefoner og meget mere.

    Dets brede kompatibilitet gør det muligt for dig at bruge adapteren til mange forskellige anvendelser. Du kan for eksempel tilslutte den til en computer for at overføre filer, tilslutte den til en oplader for at oplade dine enheder, eller tilslutte den til en powerbank for at oplade dine enheder, når du er på farten.

    Hvad der gør det unikt

    Mcdodo OT-6550 er et unikt produkt, fordi det kombinerer lethed og kompakthed med bred kompatibilitet. Det er meget let og kompakt, så du kan altid have det med dig. Samtidig er det kompatibelt med de mest almindeligt anvendte enheder, så du kan bruge det til mange forskellige anvendelser. Det er også meget nemt at bruge - det kræver ikke installation af yderligere drivere.

    Klik her for flere informationer

    Har du spørgsmål vedr. USB-C til USB 3.0 Adapter - Orange, Mcdodo OT-6550? Skriv til os her